AMYLON Skořicový cukr BIO 20g

AMYLON Skořicový cukr BIO 20g


Amylon

Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše. Více

Kód produktu: 421025 EAN: 8594006667104 Doprava již od 79 Kč, ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč. | Možnost platby kartou, Google Pay, Apple Pay, bankovním převodem, dobírkou nebo odloženou platbou.

Produkt již není v nabídce

Amylon

Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše. Více

Kód produktu: 421025 EAN: 8594006667104 Doprava již od 79 Kč, ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč. | Možnost platby kartou, Google Pay, Apple Pay, bankovním převodem, dobírkou nebo odloženou platbou.

Produkt již není v nabídce

Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.

Tipy a recepty na použití BIO skořicové cukru:

  • pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
  • krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí
  • kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem
  • zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem
  • nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu

Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Neobsahuje syntetické aroma, ale mletou skořici.

Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.

Tento skořicový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Návod k přípravě
K přímé spotřebě. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 464 kJ / 344 kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 86,1 g
z toho cukry: 86,0 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0,0 g

Složení
Cukr třtinový*, mletá skořice* (min. 14 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování
Skladujte v suchu.

Legislativní zařazení Přírodní sladidlo - cukr s přísadami.
Zemědělská produkce EU / Mimo EU

Parametry

Velikost balení 20g
Země původu EU / Mimo EU
Certifikáty Ekologické zemědělství EU, Produkt ekologického zemědělství