AMYLON Skořicový cukr BIO 20g
AMYLON Skořicový cukr BIO 20g
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše. Více
Kód produktu: 421025 EAN: 8594006667104 Doprava již od 79 Kč, ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč. | Možnost platby kartou, Google Pay, Apple Pay, bankovním převodem, dobírkou nebo odloženou platbou.
Produkt již není v nabídce
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše. Více
Kód produktu: 421025 EAN: 8594006667104 Doprava již od 79 Kč, ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč. | Možnost platby kartou, Google Pay, Apple Pay, bankovním převodem, dobírkou nebo odloženou platbou.
Produkt již není v nabídce
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Tipy a recepty na použití BIO skořicové cukru:
- pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
- krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí
- kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem
- zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem
- nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Neobsahuje syntetické aroma, ale mletou skořici.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
Tento skořicový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Návod k přípravě
K přímé spotřebě. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 464 kJ / 344 kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 86,1 g
z toho cukry: 86,0 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0,0 g
Složení
Cukr třtinový*, mletá skořice* (min. 14 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení Přírodní sladidlo - cukr s přísadami.
Zemědělská produkce EU / Mimo EU
Parametry
Velikost balení | 20g |
---|---|
Země původu | EU / Mimo EU |
Certifikáty | Ekologické zemědělství EU, Produkt ekologického zemědělství |