Dr. Feelgood Olej z granátového jablka BIO RAW 100ml ze semen sklo


Dr. Feelgood

Léčivé vlastnosti granátového jablka jsou známé od pradávna v zemích Blízkého východu, v Indii, Číně ale i ve Středomoří. Více

Kód produktu: OL004EDoprava již od 69 Kč, ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč

417 Kč

U Dodavatele - do 8 dnů
ks
(0 ks na skladě)
Dr. Feelgood

Léčivé vlastnosti granátového jablka jsou známé od pradávna v zemích Blízkého východu, v Indii, Číně ale i ve Středomoří. Více

Kód produktu: OL004EDoprava již od 69 Kč, ZDARMA u objednávek nad 2000 Kč

Dr. Feelgood Olej z granátového jablka BIO RAW 100ml ze semen sklo

Zázrak pro ženy v menopauze

Léčivé vlastnosti granátového jablka jsou známé od pradávna v zemích Blízkého východu, v Indii, Číně ale i ve Středomoří.

V ajurvédské a tradiční čínské medicíně je granátové jablko cenné léčivo zejména z následujících důvodů:

  • olej ze semen granátového jablka má velmi pozitivní vliv na kardiovaskulární soustavu, působí proti arterioskleróze, snižuje tvorbu škodlivého cholesterolu, pomáhá na hypertenzi, cukrovku / diabetes a osteoporózu
  • má velmi vysoký obsah rostlinných hormonů, které jsou pozitivní pro muže i ženy. Kvůli obsahu těchto hormonů dosahuje velmi pozitivní výsledky při léčbě menopauzálních symptomů (návaly horka, pocení, změny nálady, vaginální suchost a snížené libido)
  • osvědčilo se jeho užívání při osteoporóze, která vzniká na bázi hormonální nerovnováhy
  • stejně výborné výsledky jsou prokázány při premenstruačním syndrome (PMS)
  • přispívá k prevenci rakoviny prsu a má celkově pozitivní vliv na hormonální rovnováhu
  • je fantastický na stárnoucí pokožku, působí proti vzniku vrásek a již existující vrásky viditelně vyhlazuje (třeba ho tehdy užívat zevnitř i natírat zvenku)
  • zlepšuje hustotu elastinových vláken v pokožce (proti povadlé pleti). Je účinný již v 10% koncentraci v běžném krému nebo tělovém mléku

Použití

  • 1 kávová lžička 2x denně
  • pro kosmetické účely se doporučuje nanášet neředěný na obličej a krk (večer na vyčištěnou a navlhčenou pleť), nebo přidat do pleťového krému (je účinný již při 10% koncentraci)

Ode dne 14. 12. 2012 vstoupilo v platnost nařízení EU č. 432/2012, podle kterého není možné bez předchozího schválení EU uvádět vliv potravinových doplňků na lidské zdraví nebo podávat informace, které obsahují lékařskou diagnózu. Informace uvedené na našich stránkách vycházejí ze subjektivních zkušeností (i naší rodiny) a jsou převzaty z dostupných a ověřených zdrojů na internetu, od výrobců rostlinných olejů a z referencí od našich zákazníků. Nemůžeme ale vzbuzovat u případného konzumenta dojem, že u něho nastanou jakékoliv fyziologické změny. Informace nereprezentují lékařské, nebo jiné zdravotnické postupy a názory. Děkujeme vám za pochopení a věříme, že důležité informace pro své zdraví získáte z jiných zdrojů.

Složení

100% Punica granatum seed oil

Země původu: Turecko

Balení: 100ml / tmavé sklo

Certifikáty

  Ekologické zemědělství EU

Parametry

Velikost balení 100ml
Certifikáty Ekologické zemědělství EU